Garage Francois

Zoeken

De gloednieuwe
Kia Picanto

Ontdek meer

BLADER OMLAAG

Design

DE STAD IS AANDACHTIG

Met zijn wendbare rijgedrag doet hij zich overal opmerken

Van de nieuw ontworpen bumper tot de bredere wielbasis: de volledig nieuwe Kia Picanto is ontworpen om elke buurt tot zijn favoriete speelterrein te maken. Hij neemt elke bocht met een verbazingwekkend dynamisme en trekt onmiddellijk alle aandacht naar zich toe. Zijn uitgekiende afmetingen passen perfect in uw stad.

MEER RUIMTE, MEER COMFORT, MEER VAN ALLES

De ontwerpers lieten zich van hun beste kant zien. Het stijlvolle dashboard groepeert alle informatie op logische wijze. De zetels zijn comfortabel en toch sportief. Het interieur begroet u met zijn open, ruime en moderne lay-out. Intelligente opbergmogelijkheden en een comfortabele armsteun in de middenconsole dragen bij tot de vloeiende rijervaring.

Iemand een lift nodig?

Hoofdruimte. Schouderbreedte. Een zee aan ruimte, zelfs achterin. Je zit op comfortabele zetels, bekleed met geraffineerde materialen. Dus als je ooit een lift nodig hebt, vraag dan zeker naar een Picanto ... Als je er zelf nog geen hebt. .

MEER INFORMATIE

Pak je bagage

Zijn compacte afmetingen hebben geen invloed op het plaatsaanbod binnenin. Hij biedt namelijk comfortabel plaats aan de bestuurder en drie vrienden ... Plus hun bagage in de onovertroffen koffer van 255 liter. Nog meer plaats nodig? Klap dan gewoon de tweedelige achterbank neer met de hendel of leg de koffervloer lager om grotere tassen van A naar B te vervoeren.

MEER INFORMATIE

Comfort en functionaliteit hand in hand

Voortaan zijn ook kleine wagens verenigbaar met een hoogstaand comfort. Net als in eerste klasse hebt u recht op een op de vloer gemonteerde middenconsole met armsteun. Die is niet alleen ontspannend, maar verbergt ook een opbergvak waar u al uw spullen voor de stad kwijt kunt. Voeg er nog de dubbele lade onder de temperatuurregeling, het handschoenenkastje en de bekerhouders aan toe en u zult versteld staan van hoe praktisch comfort kan zijn.

MEER INFORMATIE

360°-zicht

ONTDEK ELKE HOEK

verander achtergrond

SLEEP OM ELKE HOEK TE ZIEN

Projectiekoplampen met led-dagrijlichten
Nieuw ontworpen radiatorrooster vooraan
Dynamische voorbumper met luchtgordijn
Elektrisch inklapbare buitenspiegels met led-richtingaanwijzers
Sportieve zijdrempels van GT Line-versie
16” lichtmetalen velgen16” lichtmetalen velgen
Verchroomde dubbele uitlaat
360°
Niet beschikbaar op
GT Line-versie.
KIES UW KLEUR
KIES UW VELGEN

Kenmerken

EEN UITRUSTING DIE ZIJN AFMETINGEN OVERTREFT

Zwevend 7”-aanraakscherm

Steeds zicht op de weg en het 7"-multimediascherm. Het lijkt boven de middenconsole en is uitgerust met Bluetooth en spraakherkenning om u bij elk avontuur bij te staan.

MEER INFORMATIE

Connectiviteit via Voice Recognition

We weten dat uw telefoon het centrum van uw wereld is. Om bereikbaar te blijven, kunt u uw toestel simpelweg aansluiten via Android Auto™ of Apple CarPlay™(1) om vrienden te bellen of gewoon naar uw favoriete playlists te luisteren. En dat alles met enkele gesproken commando’s.

MEER INFORMATIE

Navigatie met de Kia Connected Services powered by TomTom®

Wees steeds voorbereid op wat er komt. Ontvang routeaanwijzingen – of rijd verloren terwijl u toch het laatste verkeersbulletin krijgt. Het systeem waarschuwt u zelfs voor naderende verkeerscamera’s(2). Voorts kunt u het weer op uw bestemming opzoeken en uw favoriete muziek beluisteren. Dat is de kracht van Kia's Connected Services, mogelijk gemaakt door de TomTom® Live Services(3)..

INTELLIGENT FORMAAT, INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

Parkeercamera achteraan met dynamische richtlijnen

De volledig nieuwe Kia Picanto werd ontworpen voor steden met beperkte parkeerplaats en beschikt niet alleen over de wendbaarheid en proporties om zich in bijna elke plaats te wurmen, maar ook over een parkeercamera achteraan. Parkeren wordt kinderspel als u de dynamische richtlijnen volgt.

MEER INFORMATIE

Draadloze lader voor mobiele telefoons

De volledig nieuwe Kia Picanto geeft u energie wanneer uw relatie met de rest van de wereld die nodig heeft. Plaats uw smartphone gewoon op de draadloze lader en laat hem laden terwijl u rijdt. Geen kabels, geen gedoe.(4)

MEER INFORMATIE

DRIVE WISE-TECHNOLOGIEËN(5).

Autonome noodremhulp voor in en om de stad

Als u even afgeleid bent, houdt de autonome noodremhulp een oogje in het zeil voor u. Ze ondersteunt uw rijvaardigheden, ongeacht of u al dan niet reageert op naderende gevaren en de waarschuwingssignalen van het systeem. Als u niet reageert, kan het systeem automatisch remmen om uw Kia te stoppen voor u het gevaar bereikt of de impact van een onvermijdelijke aanrijding te beperken(6).

MEER INFORMATIE

Automatische snelheidsregelaar

Laat uw voet rusten, ontspan en laat de automatische snelheidsregelaar u helpen om van A naar waar dan ook te rijden. Met deze geavanceerde technologie houdt uw Kia steeds het juiste tempo aan en kunt u de snelheid instellen met uw vingertoppen. Voor ontspannen ritten die u de omgeving laten ontdekken.

MEER INFORMATIE

Virtuele proefrit

MAAK EEN VIRTUELE 360°-PROEFRIT VOOR U VERTREKT

Maak een 360°-proefrit en geniet van de sensatie om nieuwe dingen te ontdekken in de gloednieuwe Kia Picanto.

Mobiele YouTube-app vereist. 

Het spijt ons, uw browser lijkt geen 360°-video’s van YouTube te ondersteunen. U kunt deze 360°-video bekijken met de volgende browsers: Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox en Opera.

Uw browser lijkt verouderd en kan daarom geen 360°-video’s afspelen via YouTube. Gelieve uw browser bij te werken.

De 7 jaar garantie van Kia:

MEER OM TE ONTDEKKEN, MINDER OM ZICH ZORGEN TE MAKEN

De 7 jaar garantie van Kia: ontwikkeld om lang mee te gaan.

Elke Kia Picanto-eigenaar geniet onze unieke constructeursgarantie van 7 jaar/150.000 km op nieuwe wagens (tot drie jaar onbeperkt, vanaf het vierde jaar 150.000 kilometer)(7) – overdraagbaar en met 7 jaar gratis kaartupdates(8) en updates voor TomTom® Live Services(3).

MEER LEZEN

Surprise Drive

ZIN IN EEN VERRASSINGSRIT?

Nood aan een route voor uw proefrit? Stap dan gewoon in uw auto en verras uzelf met de Kia Surprise Drive. Het is de eerste online ervaring ooit die een interessante route voor u uitstippelt met een aantal verrassende locaties, en dat met nauwelijks enkele kliks.

1

Voer uw locatie en gewenste afstand in.

2

Kies verrassende plaatsen die u onderweg wilt bezoeken.

3

Kia Surprise Drive genereert dan een opwindende route voor u

4

Zo eenvoudig is dat. Begin nu met uw Surprise Drive.

Juridische disclaimer

(1) Android Auto™ en Apple CarPlay™

De volledig nieuwe Kia Picanto is compatibel met Android Auto™, ontworpen om samen te werken met Android-telefoons met besturingssysteem 5.0 (Lollipop) of hoger. De compatibiliteit met Apple CarPlay™ wordt in de volledig nieuwe Kia Picanto verzekerd voor de iPhone 5 en hoger. Beide systemen hebben een spraakbedieningsfunctie en maken het de bestuurder mogelijk altijd de handen op het stuur en de blik op de weg te houden. Android Auto™ en andere merknamen zijn handelsmerken van Google Inc., terwijl Apple CarPlay™ een handelsmerk van Apple Inc. is.

(2) TomTom® Speed Camera Service

De meeste regeringen en lokale overheden zijn het erover eens dat de TomTom® Speed Camera Service het rijden veiliger maakt. Bij Kia beantwoorden we aan de lokale wetgeving en passen we ons aanbod waar nodig aan. Klik hier voor de algemene voorschriften URL.

(3) TomTom® Live Services

Deze services zijn gratis gedurende zeven jaar vanaf de eerste verbinding van het navigatiesysteem met het mobiele netwerk.

(4) Draadloze lader voor mobiele telefoons

Draadloos oplaadsysteem voor mobiele telefoons met Qi-technologie of Qi-adapter.

(5) Drive Wise-technologieën

De Drive Wise-technologieën zijn rijhulpsystemen en ontslaan de bestuurder nooit van de verantwoordelijkheid om het voertuig op elk moment veilig te besturen. De bestuurder dient altijd zijn/haar rijgedrag aan te passen aan de eigen rijcapaciteiten, de wettelijke voorschriften en de algemene rij- en verkeersomstandigheden. De Drive Wise-technologieën werden niet ontwikkeld om het voertuig autonoom te laten rijden. Meer informatie vindt u in het instructieboekje van de wagen.

(6) Autonome noodremhulp (Autonomous Emergency Braking, AEB)

Het Autonomous Emergency Braking System (AEBS) is een assistentiesysteem en ontslaat de bestuurder niet van zijn/haar verantwoordelijkheid om het voertuig op elk moment op een veilige manier te besturen. De bestuurder dient altijd zijn/haar rijgedrag aan te passen aan de eigen rijcapaciteiten, de wettelijke voorschriften en de algemene rij- en verkeersomstandigheden. De autonome noodremhulp is niet bedoeld om het voertuig zelfstandig te besturen. Meer informatie vindt u in het instructieboekje van de wagen..

(7) 7 jaar/150.000 kilometer constructeursgarantie van Kia

De 7 jaar fabrieksgarantie of 150.000 km (wat eerst bereikt wordt, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste 3 jaar)

(8) 7 jaar kaartupdates

In het kader van onze uitgebreide kwaliteitsbelofte heeft elke nieuwe Kia met af fabriek gemonteerd navigatiesysteem recht op zes gratis kaartupdates (een per jaar). Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.
Het programma is enkel van toepassing op nieuwe Kia's aangekocht na 28 februari 2013 en af fabriek geleverd met een navigatiesysteem. De concessiehouder kan werkuren aanrekenen voor de tijd die nodig is om de update uit te voeren. Het programma van zeven jaar gratis kaartupdates omvat zes updates aangezien Kia-modellen steeds worden geleverd met de recentste kaarten. Dit programma heeft geen invloed op de garantie van het navigatiesysteem. Kia is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de kaartupdates die worden aangeleverd door de kaartleverancier.

De gloednieuwe
Kia Picanto

Ontdek meerOntdek meerOntdek meerOntdek meerOntdek meerOntdek meer
Roteer uw toestel.

Kia maakt gebruik van cookies op haar website voor het beheer van webstatistieken, sociale media en ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid. Door onze website te bezoeken of door op "Sluiten" te klikken geeft u toestemming om cookies te gebruiken. Indien u meer informatie wenst over het gebruik van cookies, lees dan ons cookiebeleid.

Geen cookie modus | Meer lezen